واکسن تب برفکی برلینت هند

واکسن تب برفکی روغنی ساخت شرکت برلینت کشور هندوستان برای پیشگیری از بیماری تب برفکی در گاو ، گاومیش و گوسفند استفاده می شود. در این نوشته نکاتی در مورد استفاده از این واکسن در واحدهای گاوداری مطرح می شود

 

بسته بندی واکسن تب برفکی روغنی ساخت شرکت برلینت کشور هندوستان

واکسن ها در فلاکن های ۱۰۰ سی سی بسته بندی شده و مقدار تزریق برای هر گاو ۲ سی سی است. بنابراین هر ویال برای واکسیناسیون ۵۰ راس گاو مورد استفاده قرار می گیرد.

 

واکسن تب برفکی روغنی ساخت شرکت برلینت کشور هندوستان در چه گاو هایی تزریق می شود؟

۱-حداقل سن برای تزریق این واکسن سه ماهگی است

۲-کلیه گاوهای نر و ماده بالای سه ماه موجود در گله باید واکسینه شوند.

۳-تزریق واکسن در دام های آبستن منعی ندارد ولی شرکت سازنده توصیه کرده که در مراحل پیشرفته آبستنی این واکسن تزریق نشود(هشت ماه به بعد)

 

واکسن تب برفکی روغنی ساخت شرکت برلینت کشور هندوستان چه نکاتی باید رعایت شود؟

۱-با توجه به روغنی بودن  این واکسن رعایت زنجیره سرد آن فوق العاده مهم است.

۲-از یخ زدگی و قرار گرفتن واکسن در معرض نور آفتاب خودداری شود.

۳-انتقال واکسن باید در دمای ۲ تا ۸ درجه سانتیگراد انجام گیرد. لازم به ذکر است که در صورت افزایش دمای واکسن آنتی ژن های آن غیر فعال می شود.

۴-قبل از مصرف حتما واکسن به خوبی تکان داده شود تا محلول یکنواختی تزریق شود.

۵-در صورت باز شدن و استفاده از واکسن در دامداری مقدار باقیمانده آن برای روز بعد به هیچ عنوان قابل نگهداری نیست. لطفا در این مورد دقت لازم صورت گیرد تا دچار مشکل نشویم

۶-از مصرف واکسن هایی که تغییر رنگ داده و فاز های روغنی و آبی آن از هم جدا شده اند خودداری کنید

۷-تماس ادجوانت واکسن با پوست انسان باعث واکنش های موضعی جدی می شود. بنابراین در این مورد دقت لازم بعملآورده و در صورتی که واکسن با پوست دست تماس داشت بلافاصله با آب و صابون ناحیه را شستشو نمایید

 

نحوه تزریق واکسن تب برفکی روغنی ساخت شرکت برلینت کشور هندوستان

با توجه به اینکه واکسن روغنی است تزریق آن باید بصورت عضلانی عمیق در ناحیه گردن انجام گیرد. برای اینکار از نیدل با قطر ۱۶ و طول ۱و ¼ استفاده می شود.

بهترین محل تزریق در ناحیه گردن مثلثی است که با رنگ سبز در شکل زیر مشخص شده است

 

نکته مهم

در صورتی که برای تزریق یکبار نیدل وارد عضله گاو شد ولی به هر دلیلی (شکستن نیدل یا بیرون آمدن آن در اثر حرکت دام) تزریق انجام نشد برای تزریق دوم موارد زیر را رعایت کنید:

۱-حتما از یک نیدل جدید استفاده کنید (در صورت استفاده از نیدل قبلی به دلیل آلودگی احتمالی آن ممکن است آبسه ایجاد شود)

۲-محل تزریق جدید با محل تزریق قبلی حداقل ۱۰ سانتی متر فاصله داشته باشد

 

چگونه می توان از وقوع آبسه پس از تزریق واکسن تب برفکی روغنی ساخت شرکت برلینت کشور هندوستان پیشگیری کرد؟

یکی از مشکلات تزریق عضلانی واکسن های روغنی در گاو احتمال وقوع آبسه پس از تزریق است. در صورتی که این اتفاق بیافتد علاوه بر اینکه جذب و کارایی واکسن دچار اختلال می شود به دلیل تورم بسیار زیاد در ناحیه تزریق نارضایتی دامدار را نیز به دنبال خواهد داشت.

برای پیشگیری از این حالت موارد زیر باید انجام گیرد:

۱-سطح پوست در محل تزریق حتما و حتما و حتما تمیز و خشک باشد. وجود رطوبت حتی اگر مقدار آن بسیار کم باشد باعث نفوذ آلودگی به همراه نیدل به عمق عضله خواهد شد که نتیجه آن ایجاد آبسه است.

۲-حتما از نیدل یکبار مصرف استفاده شود.

۳-مقید  بودن گاو در هنگام تزريق واكسن: برای اینکار اگر باکس مناسب وجود ندارد حتما باید به طریق دیگری دام مهار شود(گرفتن و یا بستن با طناب). دقت داشته باشید که تزریق واکسن به هنگام حرکت بسیار خطرناک بوده و علاوه بر اینکه واکسن بخوبی تزریق نمی شود احتمال شکسته شدن و خم شدن نیدل و نهایتا آسیب دیدن بیشتر عضله وجود داشته و خطر وقوع آبسه بیشتر خواهد شد.

۴-ضدعفونی محل تزریق: روش های مختلفی برای اینکار مطرح شده که کاربردی ترین آنها استفاده از پنبه الکل است. توصیه می شود برای هر راس گاو حداقل از دو پنبه الکل استفاده شود. با کشیدن پنبه الکل اول روی بدن گاو آلودگی های احتمالی و گرد و غبار روی بدن گاو پاک می شود و بنابراین این پنبه الکل کثیف خواهد شد. با کشیدن پنبه الکل دوم عمل ضدعفونی انجام می شود. پس از کشیدن پنبه الکل روی سطح پوست مدتی صبر کنید تا الکل تبخیر شده و پس از شک شدن ناحیه تزریق را انجام دهید.

 

آیا واکسن تب برفکی روغنی ساخت شرکت برلینت کشور هندوستان برای انسان خطرناک است؟

تماس ادجوانت واکسن با پوست انسان باعث واکنش های موضعی جدی می شود. بنابراین در این مورد دقت لازم بعمل آورده و در صورتی که واکسن با پوست دست تماس داشت بلافاصله با آب و صابون ناحیه را شستشو نمایید

مهم ترین نکات مربوط به واکسن تب برفکی روغنی ساخت شرکت برلینت کشور هندوستان چیست؟

۱-با توجه به روغنی بودن  این واکسن رعایت زنجیره سرد آن فوق العاده مهم است.

۲-از یخ زدگی و قرار گرفتن واکسن در معرض نور آفتاب خودداری شود.

۳-انتقال واکسن باید در دمای ۲ تا ۸ درجه سانتیگراد انجام گیرد. لازم به ذکر است که در صورت افزایش دمای واکسن آنتی ژن های آن غیر فعال می شود.

۴-قبل از مصرف حتما واکسن به خوبی تکان داده شود تا محلول یکنواختی تزریق شود.

۵-در صورت باز شدن و استفاده از واکسن در دامداری مقدار باقیمانده آن برای روز بعد به هیچ عنوان قابل نگهداری نیست. لطفا در این مورد دقت لازم صورت گیرد تا مشکلی ایجاد نشود.

۶-از مصرف واکسن هایی که تغییر رنگ داده و فاز های روغنی و آبی آن از هم جدا شده اند خودداری کنید

۷-تماس ادجوانت واکسن با پوست انسان باعث واکنش های موضعی جدی می شود. بنابراین در این مورد دقت لازم بعمل آورده و در صورتی که واکسن با پوست دست تماس داشت بلافاصله با آب و صابون ناحیه را شستشو نمایید.

 

بهترین سرنگ برای تزریق واکسن تب برفکی روغنی ساخت شرکت برلینت کشور هندوستان کدام است؟

برای تزریق این واکسن از هر نوع سرنگی می توان استفاده کرد اما به منظور به حداقل رساندن پرت یا دور ریز واکسن و افزایش سرعت کار استفاده از سرنگ سکورکس ویال خور توصیه می شود.

مزایای این سرنگ

۱-میزان پرت آن بسیار کم است

۲-با توجه به عدم استفاده از شلنگ و سوار شدن فلاکن واکسن روی سرنگ در حین کار هر دو دست درگیر کار نبوده و باعث بالا رفتن سرعت کار می شود.

۳- دقت این سرنگ بسیار بالاست

 

بروشور واکسن تب برفکی برلینت :   صفحه اول      صفحه دوم

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *